Verhoeven ziet kinderen niet met feestdagen: "Laat het beetje los"

Rico Verhoeven met Naomy van Beem
Rico Verhoeven met Naomy van Beem Foto: © Orange Pictures

Jacky Duchenne heeft op Instagram een boekje opengedaan over het leven van Rico Verhoeven. De ex van de top-bokser schrijft een cryptische boodschap over de kids van de twee.

“Voor nu zou ik zeggen, laat het een beetje los, geniet van de feestdagen! Ik heb mijn kindjes beide kerstdagen en oud en nieuw en de hele kerstvakantie, dus ik ben gezegend”, schrijft Jacky op Instagram.

Na een relatie van dertien jaar gingen de twee in 2020 uit elkaar. Jacky en Rico hebben samen drie kinderen: Mikayla, Jazlynn en Vince. “Ik heb mijn kindjes de hele kerstvakantie”, zegt Jacky. Verhoeven is zelf inmiddels alweer een tijdje samen met Naomy van Beem.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties