Verstappen en Nederlandse Grand Prix verliezen grote sponsor

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort
Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort Foto: © Pro Shots

Jumbo stopt eind 2023 als sponsor van Max Verstappen en de Nederlandse Grand Prix. Beide partijen moeten dan ook op zoek naar een nieuwe geldschieter. Jumbo was tien jaar sponsor van Verstappen.

"Max is inmiddels uitgegroeid tot een wereldster en een echte wereldkampioen", vertelt Jumbo topman Ton van Veen in een verklaring bij NU.nl. "We zijn ontzettend trots dat we dit van dichtbij hebben mogen meemaken, maar het internationale podium past niet bij Jumbo als Nederlandse supermarkt met winkels in Nederland en België."

Voor Verstappen kwam het niet als een verrassing, meldt manager Raymond Vermeulen. "We waren al in een vroeg stadium hierover geïnformeerd, dus het komt niet als een verrassing. We wisten dat er op het gebied van sponsoring veel bij het bedrijf ging veranderen. Het moest er een keer van komen."

"We kijken vooral terug op tien jaar succesvolle samenwerking. Max is enorm dankbaar voor alle steun. Toen hij zijn eerste stapjes in de autosport maakte, stond Jumbo achter Max. Daar is hij ontzettend dankbaar voor. Ik denk dat we, als we in de achteruitkijkspiegel kijken, kunnen terugblikken op tien heel mooie jaren", besluit Vermeulen.

Lees meer:
0 reacties