Verstappen haalt uit: "Mijn zus, moeder en vriendin zijn bedreigd"

Max Verstappen
Max Verstappen Foto: © Pro Shots

Max Verstappen heeft hard uitgehaald naar de zogeheten 'keyboard warriors'. Zowel de coureur zelf, als familieleden werden de afgelopen dagen beladen met haatberichten omdat hij in de vorige race in Brazilië teamgenoot Sergio Pérez niet voorbij liet gaan.

"Mijn zus, mijn moeder, mijn vader en mijn vriendin zijn bedreigd", zo tekent De Telegraaf op uit zijn mond. "Het gaat veel te ver. Het moet stoppen. Als je een probleem hebt met mij, prima, maar ga niet achter mijn familie aan."

"Dat is onacceptabel", vervolgt de Nederlandse Red Bull-coureur. "Ik heb echt de meest vreselijke dingen gelezen. Mijn zus stuurde me zelfs een bericht dat er echt iets aan gedaan moet worden", aldus Verstappen.

Verstappen rijdt dit weekend de laatste race van het Formule 1-seizoen in Abu Dhabi. De problemen zijn intern besproken binnen het team en zijn opgelost. De Nederlander gaf al aan zijn teamgenoot deze keer 'gewoon' te gaan helpen als dat nodig is.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties