Verstappen hoopt: "Op sommige plekken was het absoluut gevaarlijk"

Max Verstappen met zijn Red Bull wagen
Max Verstappen met zijn Red Bull wagen Foto: © Orange Pictures

Max Verstappen hoopt dat het circuit van Djedda veiliger is dan vorig jaar. De Grand Prix van Saoedi-Arabië wordt verreden op een smal stratencircuit. Komend weekend staat de Grand Prix voor de derde keer op de kalender.

"De baanveranderingen die zijn aangebracht waren voornamelijk bedoeld voor de zichtbaarheid, dus hopelijk heeft het de zaken een beetje verbeterd voor ons als coureurs. Op sommige plekken was het namelijk absoluut gevaarlijk", zegt Verstappen, die vorig jaar won in Saoedi-Arabië, op zijn eigen website.

"Het is een heel cool stratencircuit, met behoorlijk veel grip, dus ik ga er altijd graag heen om te race", aldus de Nederlander. Hij probeert zichzelf niet al te veel druk op te leggen: "Na een geweldige start in Bahrein verwacht ik niet dat het een gemakkelijke opdracht zal worden in Djedda. Het is een heel ander circuit en de auto moet snel zijn. Desalniettemin, met de snelle bochten denk ik dat we een sterke auto op dit circuit kunnen hebben", besluit Verstappen.

De race in Djedda begint zondag om 18:00 uur (Nederlandse tijd).

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties