Verstappen later in Saoedi-Arabië: "Moet mijn vlucht uitstellen"

Max Verstappen op het podium in Bahrein
Max Verstappen op het podium in Bahrein Foto: © Pro Shots

Max Verstappen zal een dag later dan gebruikelijk aankomen in Saoedi-Arabië. De coureur kampte met buikgriep en slaat hierdoor de persdag in het Midden-Oosten over.

"Ik voel me weer lekker in mijn vel, na een paar dagen niet fit te zijn geweest door buikgriep", meldt Verstappen via zijn eigen officiële kanalen. "Hierdoor heb ik helaas mijn vlucht een dag moeten uitstellen, waardoor ik pas vrijdag op de baan zal zijn. Tot ziens in Jeddah!"

Ook Red Bull heeft bevestigt dat Verstappen speciale toestemming van de FIA heeft gekregen om de gebruikelijke persdag in Jeddah over te slaan. Dit betekent dat de Nederlandse wereldkampioen vrijdag pas te zien is in de paddock van het Jeddah Street Circuit. Die dag wordt het raceweekend afgetrapt met de eerste twee vrije trainingen.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties