Verstappen na uitvallen: "Laatste keer dat ik daar aan mee doe"

Max Verstappen
Max Verstappen Foto: © Pro Shots

Max Verstappen deed mee aan de virtuele versie van de 24 uur race van Le Mans. De 2-voudig wereldkampioen deed volop mee voorin het veld, maar na meerdere problemen met de connectie besloot Team Redline de race te staken.

Verstappen startte op P4 en pakte al snel de koppositie om vervolgens een minuut voorsprong op de nummer #2 te rijden. Het leek allemaal perfect te gaan voor de Nederlander dat het scherm op zwart sloeg en Verstappen zakte vervolgens terug naar P17.

Hij wist dit in rap tempo terug te buigen naar de 14e positie, maar toen was de achterstand dusdanig groot dat zelfs Max Verstappen deze niet in kon halen, dus besloot zijn team de race te staken.

"Dit is gewoon incompetentie! Ze kunnen niet eens hun eigen spel controleren. En dit is nu al de derde keer dat me dit overkomt dat ik uit het spel wordt gezet tijdens deze race, dus dit is de laatste keer dat ik meedoe. Want wat heeft het voor zin? Je bereidt je vijf maanden voor om te proberen dit kampioenschap te winnen, je leidt het kampioenschap, je probeert deze race te winnen die je twee maanden hebt voorbereid. En ze gaan er zo mee om", zegt een gefrustreerde Verstappen op het .

"Ik denk dat ik het spel ga verwijderen. Dat is mooi. Maakt toch wat ruimte vrij op de PC. En ik hoop echt dat iedereen het spel verwijdert", aldus Max Verstappen.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties