Verstappen over Red Bull: "Daarom ben ik ook nooit weggegaan"

Max Verstappen
Max Verstappen Foto: © Pro Shots

Max Verstappen zit al zes jaar bij Red Bull Racing. Nog altijd vindt de Nederlander deze carrièrekeuze de beste die hij had kunnen maken.

"Het team is niet echt veel veranderd. We hebben de laatste jaren wat meer mensen aan boord gekregen en iedereen doet zijn werk op dit moment zo goed mogelijk, en het is erg leuk om deel uit te maken van het team", laat Verstappen weten bij GPFans.

Hij vindt het prettig bij Red Bull. "Er heerst een goede teamsfeer en dat vind ik altijd het belangrijkste. Zelfs als je niet wint, maar als de sfeer in het team goed is, dan kun je na verloop van tijd veel verbeteren en je moet ook geduld hebben, je kunt dingen niet forceren."

Bij Red Bull dacht iedereen dat hun spirit uiteindelijk tot succes zou leiden. "Daarom ben ik ook nooit weggegaan. Ik vertrouwde op het proces en soms had je kunnen zeggen: 'Ah, het is tijd om te vertrekken of ergens anders heen te gaan en onmiddellijk succes na te jagen.' Maar ik vertrouwde op het proces en ik geloofde in de mensen in het team en dat werpt zijn vruchten af, dus ik ben erg blij met waar ik nu ben."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties