Verstappen vergelijkt Red Bull met voetbalteam: "Winnen te veel"

Max Verstappen
Max Verstappen Foto: © Pro Shots

Max Verstappen is dit seizoen erg dominant in de Formule 1 en dus heeft de coureur tijd genoeg voor andere zaken. Zo is bekend van Verstappen dat hij een groot voetbalfan is en blijkbaar volgt hij zelfs de Engelse Premier League.

"Ik ben een United-supporter (Manchester United, red.)", vertelt hij bij talkSPORT. "Het is niet dat ik een die-hard fan ben, want ik praat ook met Virgil and andere Liverpool-spelers. Ik hou ervan wanneer ik een goede wedstrijd zie, wanneer ik goed voetbal zie en ik denk dat de Premier League de beste competitie is. Met veel goede voetballers."

Afgelopen seizoen won de stadgenoot van United, Manchester City drie grote prijzen. Verstappen vergelijkt het team dan ook met zijn Red Bull. "Ik denk dat Manchester City een beetje te veel wint, maar ik denk dat je hetzelfde over ons kunt zeggen. De anderen moeten gewoon beter worden."

Over de kansen van het Nederlands elftal op het EK volgend jaar is de Limburger duidelijk. "Ik denk dat we op dit moment niet zijn waar we willen zijn, maar ik hoop dat het met Koeman aan het roer weer goed gaat. Natuurlijk ben ik een fan, maar ik ben ook realistisch. Ik denk dat ze op het moment niet het beste nationale team zijn."

Lees meer:
0 reacties