Verstappen: "We zijn hier de laatste jaren niet erg succesvol geweest"

Max Verstappen en Sergio Pérez in discussie in Brazilië
Max Verstappen en Sergio Pérez in discussie in Brazilië Foto: © Pro Shots

Dit weekend staat in de Formule 1 de Grand Prix van Australië op het programma. Max Verstappen reist als leider in het wereldkampioenschap af naar Melbourne en hoopt op het semi-stratencircuit zijn tweede zege van het jaar te boeken. De 25-jarige coureur van Red Bull Racing won echter nog nooit in Australië.

"Ik kijk ernaar uit om weer naar Australië te gaan, hoewel het niet een circuit is waarop we erg succesvol zijn geweest de laatste jaren", zegt Verstappen in een persbericht van Red Bull Racing. "Het is een geweldig circuit met enkele snelle bochten. Ik rijd er graag, dus hopelijk kunnen we dit weekend een mooi resultaat boeken. We moeten ervoor zorgen dat we consistent zijn."

Sergio Perez, de teamgenoot van Verstappen, wil voortbouwen op het succes van Red Bull in de eerste twee races. "We hebben pas twee races achter de rug en we moeten blijven pushen om deze geweldige start van het seizoen voort te zetten."

"Australië wordt een uitdaging voor ons en deze auto. We beschikken over een geweldig tempo en werken hard samen om ervoor te zorgen dat ook de betrouwbaarheid op orde is. Het is een leuke start van 2023 geweest, maar daar hebben we niks aan als we dit hoge niveau niet vasthouden", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties