Verstappen: "Zag dat toevallig tijdens het scrollen op Instagram"

Max Verstappen
Max Verstappen Foto: © Pro Shots

Max Verstappen besloot tijdens het vorige raceweekend in Mexico het Engelse Sky te boycotten. Volgens de coureur van Red Bull heeft de boycot gewerkt.

Al voor vertrek naar Brazilië heeft Verstappen met Sky gesproken. "Dan kom je samen tot bepaalde conclusies, dat sommige dingen gewoon niet aan de orde waren", zo legt Verstappen uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En uiteindelijk kan het dan ook wel heel snel opgelost worden."

Verstappen wil een signaal afgeven en een grens trekken door Sky te boycotten. "Die dialoog hoef je niet live aan te gaan op zender", vindt hij. "Mensen kijken dan mee, dat hoeft helemaal niet."

De Nederlandse wereldkampioen heeft niet veel meer te winnen dit seizoen. Zijn zegeteller kan wel maximaal verscherpt worden naar zestien, maar daar is Verstappen niet echt mee bezig. Het hoogste winstpercentage gaat de Red Bull-coureur namelijk niet halen. "Nee nee, ik kan daarin niet meer de beste worden, alleen nog tweede."

"Met 72,72 procent of zo. Ik zag dat toevallig tijdens het scrollen op Instagram. En dan reken je het zelf ook even uit. Eerste kan dus niet meer, tweede wel. Ach, wat maakt het ook uit…", besluit Verstappen. Alberto Ascari won in 1952 maar liefst 75 procent van de races, namelijk zes van de acht.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties