Het laatste sportnieuws, foto's en video's

VI keert terug: "Wilfred Genee gaat gewoon door, natuurlijk"

Wilfred Genee
Wilfred Genee Foto: © Pro Shots

De veelbesproken talkshow Vandaag Inside gaat een doorstart maken. Daarbij zal een deel van de oude crew te zien blijven, maar zullen ook een aantal heren vervangen gaan worden.

Die conclusie trekt Privé-icoon Jan Uriot. "Wilfred Genee gaat gewoon door, natuurlijk. In het nieuwe seizoen gaan we krijgen dat hij met een nieuwe equipe weer van start gaat", stelt hij in De Telegraaf. Derksen vertrekt. "Dat gaat niet meer gebeuren, dat is nu klaar. We krijgen weer een nieuwe naam."

Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen denkt aan een streamingplatform. "Op het moment dat jij 700 of 800 duizend kijkers hebt… Veel streamers tekenen daarvoor, hoor. Het zou helemaal geen raar voorstel zijn. Veel van die streamers richten zich natuurlijk op een jongere doelgroep. De doelgroep van VI was relatief oud, maar er keken ook wel jongeren naar."

Daar zit ook veel geld. "Het zou zomaar eens kunnen. Dit zijn ook drie oudere heren, die wel iets andere tv maken, maar ik weet het niet. Misschien biedt Amazon ze iets aan. Het zou wel nieuws zijn." Het voordeel is dat zulke diensten minder afhankelijk zijn van de publieke opinie. "Ik heb het idee dat streamers wel durven om wat verder te gaan in hun programmering."

Lees meer:
0 reacties