Viaplay gooit prijzen omhoog: "Laatste zetje om op te zeggen"

Het logo van Viaplay
Het logo van Viaplay Foto: © Pro Shots

Viaplay ligt opnieuw onder een vergrootglas. Ondanks de vele kritieken over de kwaliteit van de streamingsdienst, gaan ze de prijzen van het abonnement verder verhogen.

“Er is misschien één procent van de fans die niet over de prijsverhoging zeurt. Het is voor veel fans het laatste zetje om hun abonnement op te zeggen,” zegt Bas van Bodegraven, voorzitter van fanclub GoMax, in het Algemeen Dagblad.

“Viaplay heeft als nieuwe speler in de markt geen topstart gemaakt. Nu die storm net is overgewaaid, is het tricky om de prijs op te hogen met 2 euro. Dat is fors, maar het zal noodzakelijk zijn. De sportrechten zijn ongelooflijk duur. Die moeten ze in drie jaar zien terug te verdienen,” zegt sportmarketeer Rowin Bouwmeester.

Bouwmeester denkt niet dat er veel opzeggingen komen. “Niemand zal blij zijn met een prijsverhoging, zeker niet in een tijd dat de energiekosten en boodschappenprijzen stijgen. De timing is dus ongelukkig, maar een abonnement op Viaplay blijft een luxeproduct. Wie dit afgelopen jaar kon betalen, hoefde waarschijnlijk al minder op de kleintjes te letten.”

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties