VIDEO | Medvedev woest: "Een verdomde schande voor de sport"

Daniil Medvedev
Daniil Medvedev Foto: © Pro Shots

Daniil Medvedev staat in de kwartfinales van de Indian Wells. De Rus won de wedstrijd tegen Alexander Zverev met 6-7 (5), 7-6 (5) en 7-5.

Tijdens het duel liet Medvedev zich wederom van zijn slechtste kant zien. De tennisser is geen fan van de courts van Indian Wells en dat maakte hij nogmaals duidelijk. "Het zou verboden moeten worden om hier te spelen", riep hij tijdens een kantwissel. "Het is een verdomde schande voor de sport, dit hardcourt. Dat ze het zo durven noemen, wat een schande."

"Ik ga nu naar het toilet gaan en ik ga zo traag zijn als dit veld, het maakt me niks uit. Ook al geef je me er vijf keer een straf voor. Als ze ons op zo’n veld laten spelen, dan mag ik doen wat ik wil", aldus Medvedev. In de kwartfinales wacht de Spanjaard Alejandro Davidovich Fokina, die won met 6-3 en 6-4 van de Chileen Cristian Garin.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties