VIDEO | Suzanne Schulting doet een Jutta Leerdam met zwoele pose

Suzanne Schulting
Suzanne Schulting Foto: © Pro Shots

Suzanne Schulting en Jutta Leerdam mogen met recht de ijskoninginnen van Nederland worden genoemd. De shorttrackster en schaatsster imponeren niet alleen op het ijs, maar ook op social media.

Schulting en Leerdam zijn nu weer uitgevlogen naar verre oorden. Zo maakt Schulting zich klaar voor de wereldbekerwedstrijden shorttrack in Almaty, de grootste stad van Kazachstan. Leerdam bevindt zich in het Canadese Calgary, waar voor haar wereldbekerwedstrijden op het programma staan. Leerdam showde daar haar strakke figuur in de Canadese zon.

De 23-jarige schaatsster liet zich een aantal weken geleden al zien bij de NK afstanden in Heerenveen, waar Leerdam de 500 meter en de 1000 meter op haar naam schreef. Ze deelde als bedankje een zwoele video op het ijs met de tekst: "100% score this weekend. Thank you for your support."

Suzanne Schulting heeft deze week een soortgelijke video geplaatst vanuit Kazachstan. "Ready to race again this weekend!", schrijft het Nederlandse shorttrackteam erbij op Instagram. Schulting is zelf ook klaar voor de wereldbekerwedstrijden in Almaty. "Let's go!"

Lees meer:
0 reacties