VIDEO | Van Gerwen mist op één pijl en krijgt 9-darter om de oren

Een balende Michael van Gerwen
Een balende Michael van Gerwen Foto: © Pro Shots

Michael van Gerwen speelt momenteel in Londen de WK-finale Darts tegen Michael Smith. De fans in Ally Pally kregen in de tweede set een bizarre leg te zien.

Van Gerwen kreeg dé kans om een 9-darter te gooien, maar wist de laatste pijl op dubbel 12 niet te raken. Ook Smith koerste af op een 9-darter en kreeg nog een kans om die te gooien nadat Van Gerwen zijn kans niet wist te benutten.

Smith, die vierde op de wereldranglijst staat, wist de 9-darter wel te raken en liet het publiek in Londen ontploffen. De Engelsman wist uiteindelijk ook de tweede set naar zich toe te trekken.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties