VIDEO | Verstappen voegt Ferrari Rosso Fuoco SF90 toe aan collectie

Max Verstappen
Max Verstappen Foto: © Pro Shots

Tweevoudig Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen heeft een flink aantal auto's tot zijn beschikking. Hieronder vallen auto's van Aston Martin, Honda, Porsche en Ferrari. Het lijkt er op dat de Nederlander nog een Ferrari aan zijn collectie heeft toegevoegd.

De coureur van Red Bull Racing is op jacht naar een nieuwe auto en lijkt uitgekomen te zijn bij een Ferrari, zo is te zien op beelden die rondgaan op Twitter. De Rosso Fuoco SF90 is de nieuwste aanwinst van Verstappen, die ook al een Ferrari Monza SP2 en Ferrari 488 Pista bezit.

De Rosso Fuoco SF90 wordt op een waarde geschat van iets meer dan 400.000 euro. Verstappen heeft dus ook al auto's van Aston Martin, Porsche en Honda tot zijn beschikking. Van het Japanse automerk krijgt de Nederland regelmatig cadeaus, onder andere na het winnen van het wereldkampioenschap Formule 1 in 2021 en 2022.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties