VIDEO | Franse wielrenner bungelt aan brug na bizarre valpartij

Valentin Ferron bungelt aan de brug na valpartij
Valentin Ferron bungelt aan de brug na valpartij Foto: © Still Twitter @marcrp

De Ster van Bességes is donderdag opgeschrikt door een massale valpartij midden op een brug. De Fransman Valentin Ferron bungelde na de valpartij aan de rand van de brug.

Midden op de brug ontstond een massale valpartij waarbij tientallen renners betrokken waren. Het grootste slachtoffer leek Ferron van de wielerploeg TotalEnergies.

De Fransman moest zich vastgrijpen aan de brug om niet naar beneden te vallen, maar kwam er met de schrik vanaf. De wedstrijd werd geneutraliseerd omdat door de val er niet genoeg medisch personeel meer was om de laatste 22,1 km te begeleiden.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties