VIDEO | WTF! NBA-speler Hayes slaat tegenstander Wagner knockout

De Detroit Pistons wisten de afgelopen nacht met 121-101 te winnen van Orlando Magic in de NBA. Na afloop van het duel is de wedstrijd waarschijnlijk het laatste waarover nagepraat zal worden. Tegen het einde van de eerste helft brak namelijk een massale ruzie uit.

Met nog 33 seconden op de klok in het tweede kwart gingen Moritz Wagner (Orlando Magic, red.) en Killian Hayes (Detroit Pistons, red.) achter een losse bal aan. De Duitse Wagner kegelde zijn tegenstander daarna echter de banken in, waarna de hel losbrak op het veld.

Normaal gesproken blijft het bij zo'n opstootje bij wat duwen en trekken, maar deze ruzie verliep anders. Hayes sloeg Wagner op zijn achterhoofd, waarna de Duitser knockout de bank van de Detroit Pistons in viel. Nadat de gemoederen waren gekalmeerd werden Wagner, Hayes en Hamidou Diallo (Detroit Pistons, red.) door de officials weggestuurd.

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties