"Wat als ik dan verkocht zou zijn? Noor Omrani gaat met mij mee"

Noor Omrani
Noor Omrani Foto: © Orange Pictures

Marcus Pedersen speelt sinds de zomer van 2021 voor Feyenoord. Daar is de Noor inmiddels op zijn plek en dat heeft hij mede te danken aan zijn vriendin; hockeyster Noor Omrani.

Zo leerde hij dankzij haar Nederland beter kennen. "Niet alleen Brabant, maar ook een sport als hockey", lacht hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik ging bij Noor kijken en zag 22 speelsters op een veld met de afmetingen van een voetbalveld. Maar de regels... ik snapte er niets van. Dan kreeg een ploeg opeens weer een strafbal, maar waarom was mij een raadsel. Er werd overal voor gefloten. Nu begrijp ik het. En vind ik het echt leuk."

Pedersen is blij dat zijn vriendin ook topsporter is. "Noor begrijpt dat ik na een zware training niet supergemotiveerd ben om samen te gaan shoppen. Ze snapt het belang van veel rusten en gezond eten. We praten samen over doelen. Ja, zij wil de Olympische Spelen meemaken als hockeyster. Wat als ik dan verkocht zou zijn naar een ander land? Ze gaat met mij mee, denk ik. Nee, dat weet ik zelfs. Maar we moeten niet vooruit kijken. Er kan veel gebeuren, waarom zou je je nu al druk maken om dingen die misschien niet gebeuren?", besluit Pedersen.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties