Wolff sneert naar Horner: "Over hem praten is tijdverspilling"

Toto Wolff
Toto Wolff Foto: © Pro Shots

Het is algemeen bekend dat teambaas van Red Bull, Christian Horner en teambaas van Mercedes, Toto Wolff niet door één deur kunnen. Dat er nog wat wrok zit bij Wolff over zijn collega liet de Oostenrijker duidelijk merken in een recent interview met The Times.

"Ik zit gratis in zijn hoofd. Deze man is geobsedeerd. Elke seconde die ik besteed aan het praten over Horner is een tijdverspilling in mijn leven", vertelt Wolff nadat hem werd gevraagd over hoe de verstandhouding is tussen hem en de teambaas van Red Bull.

Vervolgens wuift de teambaas van Mercedes het onderwerp van de tafel en begin hij over de 'positieve' dingen in zijn carrière en daarbuiten. "Ik heb geweldige momenten in de F1. Ik hou van het team, ik hou van de uitdaging. Maar waar ik echt van hou, is mijn familie. Ik heb drie kinderen, die 21, 18 en 5 jaar oud zijn. De familie bij elkaar hebben is wat me het meeste plezier geeft."

Feyenoord, PSV, Ajax

PSV, Feyenoord of Ajax wint voor 50 (!) keer je inzet!

Lastige wedstrijden voor de traditionele top 3 in de Eredivisie dit weekend. PSV treedt zaterdagmiddag in eigen huis aan tegen Go Ahead Eagles. Feyenoord en Ajax komen op zondag in actie en spelen uitwedstrijden bij FC Twente en Excelsior. Wie wordt de grote winnaar van dit weekend?

Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 50 (!) keer je inzet voor een overwinning van PSV, Feyenoord of Ajax! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties