Wright zonder kleurrijk kapsel: "Eraan gedacht om niet te spelen"

Peter Wright
Peter Wright Foto: © Pro Shots

Peter Wright is normaal de kleurrijkste persoon in de dartswereld, maar dat was zondagavond even anders. De Schotse darter speelde op de Grand Slam of Darts zonder opvallend, kleurrijk kapsel en een slang op zijn hoofd.

Wright verscheen in de wedstrijd tegen Alan Soutar (5-4) met zijn 'normale' haardos en daar had hij een goede reden voor. Zijn vrouw Joanne is normaal verantwoordelijk voor de kleurrijke kapsel. "Ze heeft telkens zo'n twee à drie uur werk aan mijn haar", aldus Wright, die zijn outfit matcht met zijn kapsel.

Joanne is echter opgenomen in het ziekenhuis. "Ik heb er zeker aan gedacht om niet te spelen, maar Joanne wilde absoluut dat ik meedeed", reageerde Wright bij Viaplay. Ze is gisteren (zaterdag, red.) voor mijn wedstrijd opgenomen. Ik ben meteen nadien naar daar gegaan en ben er gebleven tot 4 uur 's morgens. Daardoor zie ik er nu zo slecht uit. (lacht) Joanne is in goede handen in het ziekenhuis."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties