Het laatste sportnieuws, foto's en video's

Zandvoort op zaterdag en zondag al uitverkocht: "Het is geweldig"

Max Verstappen op Zandvoort
Max Verstappen op Zandvoort Foto: © Orange Pictures

De belangstelling voor de Dutch Grand Prix in Zandvoort blijft overweldigend. Alle beschikbare toegangsbewijzen voor de zaterdag en de zondag (3 en 4 september) zijn al uitverkocht.

De normale kaarten waren al binnen mum van tijd uitverkocht, maar nu zijn ook de hospitality kaarten voor zowel de vrijdag, de zaterdag en de zondag niet meer verkrijgbaar. Dit geldt ook voor de editie van 2023.

Voor de twee vrije trainingen die op vrijdag worden afgewerkt zijn nog kaarten te krijgen via De Jumbo. Deze sponsor van Max Verstappen houdt vanaf 18 mei verschillende acties waarmee je nog tickets kunt bemachtigen met vijftig procent korting.

“Het is geweldig dat alle tickets voor de zaterdag en zondag verkocht zijn”, zegt sportief directeur Jan Lammers in De Telegraaf. “Daarnaast is de Dutch Grand Prix ook een enorm succes onder het bedrijfsleven. Het is mooi nieuws voor alle racefans dat er met de actie van Jumbo nog tickets zijn voor Super Friday. Deze dag belooft dit jaar een nog groter spektakel te worden dan in 2021. Prachtig natuurlijk om dit te beleven met zoveel mogelijk Nederlandse fans, voor wie het kopen van een ticket door deze actie van Jumbo zo bereikbaar mogelijk wordt gemaakt. Op naar een fantastische Super Friday en op naar een weekend vol race-spektakel en entertainment!”

Lees meer:
0 reacties